iPhone 14 без чубчика. Показали перше зображення дисплейного модуля

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Мережі з’явилася перша фотографія дисплейного модуля iPhone 14 Pro, яка демонструє, що новий смартфон може втратити «чубчик» в обмін на два вирізи у верхній частині екрану.

На перший погляд, якщо вірити зображенню, екран може отримати не один виріз (овальний), як повідомлялося раніше, а два (круглий і овальний). Раніше передбачалося, що виріз буде призначений тільки для передньої камери, а модулі системи Face ID будуть розташовані під поверхнею екрана.

Проте джерело пише, у результаті на екрані видимим буде лише овальний виріз. Круглий отвір призначений для датчика системи Face ID, який буде захований під поверхнею екрана та не помітний.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Джерело стверджує, що на всіх моделях iPhone 14 може бути нова селфі-камера, розташована в овальному вирізі екрану. Йдеться як про старші моделі iPhone 14 Pro і iPhone 14 Pro Max, так і про iPhone 14 і iPhone 14 Max. Крім того, фронтальна камера стане більш ширококутною, тобто в кадр буде поміщатися більше людей, а точність роботи системи Face ID буде покращено.

Також з’явилися невтішні новини для тих, хто чекає появи підекранного сканера Touch ID в iPhone 14: за словами джерела, панелі iPhone 14 Pro, які потрапили в інтернет, немає підекранного дактилоскопічного датчика. Це вказує на те, що Apple може використовувати підекранний Touch ID в iPhone 15, але не раніше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.