В iOS 15 виявили новий баг – деталі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У мережі почали з’являтися скарги на новий баг в iOS 15 – він торкнувся функції безпеки в iMessage. Про це розповіли у профільному виданні MacRumors.

Відповідно до джерела, йдеться про функцію «Звіт про прочитання» у фірмовому «яблучному» месенджері iMessage («Повідомлення»). Він дозволяє включити статус “Прочитано” для своїх та чужих повідомлень у чаті. Якщо його деактивовано, то обидва співрозмовники бачать лише статус «Доставлено». За замовчуванням цей параметр в iOS вимкнено, і при бажанні користувач може увімкнути його вручну.

Користувачі iPhone під керуванням iOS 15 почали помічати, що статус “Прочитано” з’являється у чатах iMessage незалежно від положення перемикача цієї функції. Проблема помічена лише у деяких власників iPhone, і поки що незрозуміло, за яким принципом вона проявляється. «Постраждалих» поєднує лише один факт — у всіх встановлена ​​та чи інша версія iOS 15.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Судячи з повідомлень, у деяких випадках перезавантаження смартфона тимчасово вирішує проблему зі статусами повідомлень, але пізніше вона повертається знову. Може здатися, що це дрібний баг, проте в деяких ситуаціях він може поставити вас у незручне становище.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.