Названі найпродуктивніші недорогі Android смартфони по всьому світу

Унікальний Realme GT Master панує в рейтингу вже п'ятий місяць поспіль

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Бенчмарку AnTuTu опублікувала рейтинг смартфонів Android середнього сегмента за грудень 2021 року для міжнародного ринку.

Якщо в міжнародному рейтингу флагманів SoC Snapdragon 888+ дуже повільно відвойовує позиції, то в рейтингу смартфонів середнього класу впевнено домінують телефони на основі однокристальної системи Snapdragon 778G.

На першому місці вже п’ятий місяць поспіль продовжує панувати Realme GT Master, який набрав у грудні 538 461 бал. Нова версія Xiaomi Mi 11 Lite на основі Snapdragon 778G, що дебютувала минулого місяця, відразу прорвалася на друге місце, замінивши собою версію з Snapdragon 780G. Дісталася третього місця модель Mi 11 Lite 5G NE, що була в листопаді на четвертому. 

А ось Honor 50 опустився із третього на четверте місце. Цікаво, що в китайському рейтингу вже зайняли свої місця Honor 60 (п’яте) та Honor 60 Pro (відразу друге).  

Потім у рейтингу йдуть Samsung Galaxy A52s 5G, Galaxy M52 5G, Oppo Reno6 5G, Xiaomi Mi 10T Lite 5G, Realme 7 5G та Oppo Reno5 A

Статистика зібрана у період з 1 до 31 грудня 2021 року. У рейтингу AnTuTu використовуються середні, а не найвищі результати. Для кожного смартфона враховувалися результати щонайменше 1000 тестів — моделі з меншою кількістю тестів до рейтингу не потрапляють. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.