Розкрито дизайн та ціна складаного смартфона Honor Magic V

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За кілька днів до офіційної презентації журнал Esquire опублікував зображення першого складаного смартфона компанії Honor. Крім того, завдяки інсайдерам вже стала відома роздрібна вартість Magic V.

Форм-фактор смартфону нагадує Samsung Galaxy Z Fold3, Xiaomi Mi Mix Fold та OPPO Find N. Апарат буде складатися по вертикалі та отримає звичайного розміру зовнішній екран та великий внутрішній. На представленому тизері показана версія із задньою кришкою зі штучної шкіри оранжевого кольору. Там же знаходиться значних розмірів блок камер з трьома об’єктивами.

Крім того, в Китаї комусь вдалося сфотографувати один із слайдів майбутньої презентації, який розкриває ціну гнучкого гаджета. Так, версія з 12+256 ГБ пам’яті обійдеться покупцям у $2200, а на варіант з 12+512 ГБ виробник встановив цінник у $2350.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За наявною інформацією, апарат отримає процесор Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1, внутрішній екран із частотою оновлення 120 Гц, внутрішній 90-герцевий дисплей, основну камеру з роздільною здатністю 50 Мп та підтримку швидкої 66-ватної зарядки.

Презентацію Honor Magic V заплановано на 10 січня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.