У Redmi Note 11S буде мінімум чотири фішки, які активно працюватимуть

108 Мп камера, швидка зарядка, MIUI 13 та низький цінник

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Торік у жовтні на ринок Китаю вийшла серія Redmi Note 11, яка тільки цього року з’явиться на глобальному ринку. Так, сьогодні в Індії представили Xiaomi 11i та Xiaomi 11i HyperCharge, що стали перейменованими версіями Redmi Note 11 Pro та Redmi Note 11 Pro+.

Відомо, що на глобальному ринку буде доступна модель Redmi Note 11S, яка не отримає підтримки мереж п’ятого покоління і буде найдоступнішим рішенням сімейства з цінником близько $157. Це досить приємний прайс з огляду на те, що цей смартфон має мінімум ще дві переваги: MIUI 13 «з коробки» і швидка провідна зарядка потужністю 120 Вт. Але яка операційна система ляже в основу програмного забезпечення, відомостей немає. Сподіваємось, що це буде Android 12.

За чутками, апаратною основою новинки може послужити чіпсет MediaTek (імовірно, Helio G96), запропонують 90-герцевий дисплей та потрійну тильну камеру 108 Мп + 8 Мп (надширик) + 2 Мп (макросенсор). Від Redmi Note 11S варто чекати до 8 Гб оперативної пам’яті, до 128 Гб постійної, акумулятор ємністю не менше 5000 мАг та фронтальний модуль на 16 Мп. Імовірно, анонс смартфона припаде на початок лютого.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.