iPhone 13 Mini тимчасово впав у ціні на 2 000 гривень

Продовжуємо шукати вам найвигідніші пропозиції на останні новинки смартфонів. Сьогоднішній матеріал ставитиметься до останньої лінійки смартфонів Apple iPhone 13, а якщо конкретніше, то йтиметься про бюджетну версію iPhone 13 Mini 128 Гб, оскільки вона подешевшала ще більше.

Багато хто не оцінив саме цю модель з останньої лінійки, називаючи її “недо” iPhone, аргументуючи це тим, що 13 Mini отримала малу автономність, вона позбавлена ​​однієї камери і її розміри неймовірно малі, як для останніх кількох серій iPhone.

Звичайно, iPhone 13 Mini отримала деякі обмеження в порівнянні зі «старшими братами», але їх не можна назвати критичними, оскільки у всьому іншому він не поступається старшим. Крім того, смартфон отримав приставку Mini саме тому, що він компактний і підійде саме тим користувачам, яким не подобаються великі розміри смартфонів.

Так ось, повертаємось до вартості бюджетного Apple. Станом на сьогоднішній день iPhone 13 Mini подешевшала на 2000 грн і за цим посиланням його можна придбати за 26 499 грн за версію 128 Гб, що на початок 2022 року можна назвати найнижчою ціною на останні смартфони Apple.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.