Нова функція розумної зарядки в MIUI 13 викликала здивування фанатів Xiaomi

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Одним із найважливіших та сумних “довгобудів” була прошивка MIUI 13 для смартфонів Xiaomi, Redmi, Poco. Вихід оновлення програмного забезпечення кілька разів переносився через пандемію та величезну кількість багів. Замість MIUI 13 користувачам згодували спочатку MIUI 12.5, а потім і покращену версію MIUI 12.5 Enhanced Edition.

В останні дні минулого року анонс довгоочікуваного оновлення все ж таки відбувся, і тепер користувачі продовжують знайомитися з різними фішками, які реалізовані в новій прошивці. Однією з таких фішок стала оптимізована система заряджання, яка буде корисна багатьом.

Не секрет, що багато сучасних смартфонів мають швидкісну зарядку, яка здатна за 30-40 хвилин наповнити ваш акумулятор. Однак подібна швидкість заряджання може призвести до втрати ємності акумулятора. Xiaomi вирішила скористатися допомогою штучного інтелекту, який збирає відомості про спосіб та час зарядки. Зрештою смартфон сам підлаштовується під ваш графік.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви ставите смартфон на зарядку на ніч, апарат буде видавати повний акумулятор до потрібного часу, без підвищення струму і швидкості. Подібна оптимізація дозволить суттєво збільшити термін служби батареї смартфона.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.