Коли DOOGEE покаже свій iPhone X

Компанія DOOGEE оголосила про те, що в ході виставки MWC 2018 вона представить свій новий смартфон, дизайн якого буде виконаний в стилі Apple iPhone X . Анонс пристрою від DOOGEE пройде 27 лютого, в Барселоні.

Поки що невідомо, як буде називатися цей смартфон, але його рендери, що показують впізнаваний дизайн передньої панелі, недвозначно натякають на велику схожість з ювілейним флагманом iPhone X від Apple.IPhone X від DOOGEEЗа словами виробника, новинка від DOOGEE отримає екран з діагоналлю 6.21 дюйма, з матрицею AMOLED, з роздільною здатністю Full HD +.

Звичайно ж, у верхній його частині буде характерна виїмка під селф-камеру, а пропорції сторін складуть 18:9. Смартфон буде підтримувати функцію розпізнавання обличчя Face ID, а також технології штучного інтелекту.

Основна камера девайса буде подвійною з датчиками на 16 МП і 8 МП. Ємність акумулятора складе 4000 мАг. Також пристрій буде підтримувати NFC.

Решта подробиць про смартфон DOOGEE, дизайн якого буде нагадувати зовнішнє виконання iPhone X, поки не розголошуються.

Ми не знаємо, яким процесором буде оснащений гаджет, яким обсягом пам’яті буде мати у своєму розпорядженні.

Але абсолютно точно, що новинка з’явиться на MWC 2018 і тоді про всі особливості і можливості моделі ми дізнаємося в подробицях.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.