Смартфони

Нова функція у смартфонах на Android та iPhone врятує життя кожному

Share

У всіх смартфонах на базі Android, а також у різних моделях iPhone, з’явилася нова функція, здатна максимально легко та просто врятувати життя кожній людині. Всі користувачі обов’язково повинні знати про таку, щоб у разі чого бути готовими їй скористатися та негайно звернутися за медичною допомогою у разі потреби.

Програма Google Fit у версії для Android та iOS оновилася, отримавши нову можливість. Отримати до такої доступ дуже просто, так як потрібно для цього лише просто всього завантажити з магазину App Store або Google Play мобільний додаток і зробити його запуск. З її допомогою тепер усі користувачі можуть з високим ступенем точності вимірювати пульс, причому, що дуже важливо, ніяких додаткових допоміжних пристроїв при цьому не потрібно.

Головне, щоб у мобільного пристрою була основна камера ззаду. Нова функція знаходиться в розділі «Вивчити», відкривши який слід натиснути кнопку «Виміряти пульс», після чого слідувати вказівкам на екрані.

Щоб виміряти пульс, необхідно прикласти палець до тильної частини смартфона і почекати близько 30 секунд, нікуди не прибираючи палець. У такому разі смартфон відобразить точний пульс, тобто частоту серця. Якщо пульс є високим і при цьому ніякого попереднього фізичного навантаження не було, це привід замислитися над візитом до лікаря, тому що прискорене серцебиття без приводу може бути початком серйозного захворювання. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нова можливість у смартфонах на базі Android та iPhone дозволяє врятувати життя кожній людині, дозволивши без додаткових витрат та будь-якого обладнання вимірювати пульс, роблячи це хоч кожні кілька секунд. Платити за щось не потрібно.

Програмне забезпечення Google Fit визначає частоту серця на основі кольору пальця, який вона сканує протягом приблизно 30 секунд. Результат діагностики роботи серця запам’ятовується та відображається у додатку, що дозволяє відстежувати динаміку пульсу протягом дня, тижня, місяця чи навіть цілого року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Компанія Apple змінила систему охолодження на новому iPad Pro

    Канал Phone Repair Guru опублікував відео розбирання 13-дюймового планшета iPad Pro, заснованого на новітній SoC…

    18.05.2024

    Samsung Galaxy Z Fold 6 вже протестували в Geekbench

    Майбутній флагманський смартфон Samsung Galaxy Z Fold 6 засвітився у базі синтетичних тестів Geekbench 6…

    18.05.2024

    Apple випустить найтонший в історії iPhone замість моделі Plus

    Компанія Apple готується представити найтонший iPhone. Імовірно, модель називатиметься iPhone 17 Slim і може вийти…

    18.05.2024

    Samsung змінить конструкцію дисплея майбутнього Z Flip 7 і зробить його жорсткішим

    У липні Samsung представить на своєму заході в Парижі нове покоління складних смартфонів - Galaxy…

    18.05.2024

    Роздільна здатність екрану телефону: на що впливає і яке вибрати

    Роздільна здатність екрана — один із головних параметрів, які відповідають за якість зображення. Розкажемо, екрани…

    18.05.2024

    iPhone Plus повторить долю iPhone mini цієї осені

    Журналіст The Information Уейн Ма поділився інформацією про те, що Apple планує відмовитися від подальшого…

    18.05.2024