Смартфони

iPhone 14 Pro без чубчика та виступу камери показали на якісних зображеннях

Share
Час читання: 2 хв.

Профільне видання Apple Insider опублікувало нові зображення флагманського смартфону iPhone 14 Pro, створених на базі витоків та інсайдерської інформації. За чутками, iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max будуть використовуватися OLED-дисплеї LPTO, надані Samsung та LG.

Чутки про те, що в iPhone 14 Pro компанія Apple відмовиться від чубчика та використовує екран з отвором, з’явилися ще на початку року. Першим про це повідомив ще у березні аналітик Мінґ-Чі Куо. У вересні інсайдер Джон Проссер опублікував перші рендери iPhone 14 незадовго до анонсу iPhone 13. Пристрій на зображеннях не тільки втратив чубчик, але й виступ камери.

Потім засновник дослідницьких компаній Display Supply Chain Consultants та DisplaySearch Росс Янг заявив, що Apple перемістить систему Face ID під екран, який отримає отвір для передньої камери. Марк Гурман із Bloomberg підтвердив, що наступний iPhone буде повністю перероблений, а iPhone mini буде виключено з модельного ряду.

За словами аналітика Haitong Securities Джеффа Пу, 6,1-дюймовий iPhone 14 та 6,7-дюймовий iPhone 14 Max отримають по 6 ГБ оперативної пам’яті, а 6,1-дюймовий iPhone Pro та 6,7-дюймовий iPhone 14 Pro Max будуть оснащені 8 ГБ оперативної пам’яті. Компанія не просто збільшить обсяг оперативної пам’яті, а й перейде на використання модулів LPDDR5 або навіть LPDDR5X.

Також можуть повернутися круглі кнопки

Також були чутки про те, що наступного року тільки iPhone 14 Pro Max отримає Apple A16 Bionic, при цьому iPhone 14 Pro та дві молодші моделі будуть побудовані на базі Apple A15 Bionic.

Презентація нової лінійки очікується у вересні наступного року.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: iPhone
  • Останні записи

    Стали відомі деталі про швидкість зарядки Galaxy S25 і Galaxy S25+

    Очікується, що Samsung Galaxy S25 і Galaxy S25+ будуть представлені в січні, і наразі вони…

    22.09.2024

    Apple почала продаж відремонтованих AirPods Pro 2 з USB-C, проте їх покупка може бути ризикованою

    Apple почала продаж сертифікованих відновлених AirPods Pro 2 з USB-C у своєму магазині, але це…

    22.09.2024

    Що робити, якщо батарея телефону здулася: покрокова інструкція

    Мобільний акумулятор може деформуватися з різних причин, таких як неправильне використання, виробничий дефект, удари або…

    21.09.2024

    5 причин перейти з iPhone 11 на новий iPhone 16

    Цього тижня Apple презентувала нову лінійку iPhone 16 з більшими акумуляторами, новою кнопкою для камери…

    21.09.2024

    Samsung ненароком розкрила дату випуску Galaxy S24 FE та Galaxy Tab S10

    Жоден інсайдер не надає більше інформації про майбутні новинки Samsung, ніж сама компанія. Сьогодні підрозділ…

    21.09.2024

    Топ-5 альтернатив iPhone 16 у 2024 році

    9 вересня 2024 року Apple провела презентацію, на якій анонсувала нове покоління смартфонів — iPhone…

    21.09.2024