Смартфони

Сучасні смартфони, на яких може функціонувати 5G-зв’язок

Share

Нещодавно спеціалісти ІТ-сфери розробили вдосконалене покриття зв’язку до 5G версії. Однак, щоб електронні пристрої безперебійно функціонували з цим покриттям, необхідно оновити і самі смартфони.

При виборі рекомендованих пристроїв, що підтримують 5G, очі розбігаються. Кожна компанія намагається виділити свій смартфон на тлі інших, тому потрібно знати всі нюанси під час пошуку такого смартфона.

Перш ніж надати перелік цих телефонів, потрібно відзначити ті зміни, які на Вас чекають при користуванні 5G-покриттям.
5G – це нове покоління інтернету, яке має забезпечити швидшу передачу даних, ширше покриття та стабільніший зв’язок.
Отже, після короткого ознайомлення з цією темою, настав час списку потрібних смартфонів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi Mi 10 5G

Розробникам Xiaomi Mi 10 5G вдалося відпрацювати усі минулі проблемні нюанси, з якими стикалися користувачі цього пристрою. З особливостей смартфона:

  1. Удосконалене функціонування дисплея, що підтримує найвищу роздільну здатність частоти (Full HD з розміром 6,67 дюймів).
  2. Xiaomi Mi 10 5G може легко працювати, використовуючи мережу нового покоління: 5G.
  3. Встановлений сучасний та потужний процесор Snapdragon 865.
  4. Сильний акумулятор, розрахований на 4780 мАг.
  5. Для любителів робити якісні та хороші фотокартки, цей смартфон підходить ідеально, тому що основна камера знімає з роздільною здатністю на 108 Мп.

iPhone 12

Стандартні параметри 5G на iPhone оптимізовані для продовження часу роботи від акумулятора та передачі трафіку відповідно до вашого тарифного плану. Ви можете змінити ці параметри та вказати, коли використовувати 5G та скільки трафіку виділити певним програмам.

З особливостей цього пристрою:

1) iPhone 12 має дисплей розміром 6.1 дюймів, що дуже компактно. Apple добре пропрацювала параметри яскравості та контрастності з частотою 60 Гц. Таке розширення було актуально для більш старих моделей смартфонів цієї компанії, поки вони почали використовувати у створенні власних смартфонів частоту 120 Гц.

2) Камера складається з двох 12-мегапіксельних сенсорів із різним призначенням. Перший вважається основним і робить якісніші ширококутні фотографії. Він також вміє виробляти портретні та нічні кадри, що виділяються деталізацією та контрастністю. Другий необхідний для створення знімків з великим кутом охоплення, оскільки він має надширококутну оптику. Оптичний стабілізатор працює без нарікань.

Xiaomi MI 10T Pro 5G

Цей смартфон дійсно удача за свої гроші. Нижче наведено загальні характеристики цього електронного пристрою.
Xiaomi MI 10T Pro 5G працює з потужним і оновленим процесором Snapdragon 865. Його навіть можна вважати ігровим, тому що в цій діяльності він працює майже безперебійно, що є досить гарною новиною для затятих геймерів.
Xiaomi MI 10T Pro 5G також ідеально підійде для мобільних фотографів, тому що телефон має основну камеру на 108 Мп та є функція ширококутної зйомки.
Дисплей смартфона має роздільну здатність на високу частоту: 144 Гц, що забезпечує його плавну роботу.
Важливим фактором та якістю Xiaomi MI 10T Pro 5G є його тривалий заряд акумулятора (5000 мАг).

Samsung Galaxy S21 Ultra

Цей смартфон також функціонує з мережею в режимі 5G.
З іншого боку, він має нереальну характеристику. Наприклад, камера. Розробники встановили режим фотографії та відео у найвищому розширенні, а також Ви зможете зробити фотознімки (тобто скріншот) ще при самій зйомці.
Ще однією особливістю Samsung Galaxy S21 Ультра є один із найпотужніших процесорів останніх років – Exynos 2100 5G, встановлений на цьому пристрої.

Samsung Galaxy S20 Plus

Розробники цього смартфона подбали про підтримку оновленої мережі п’ятого покоління 5G.
Нижче наведено особливості смартфона Samsung Galaxy S20 Plus.
Цей пристрій має тривалість заряду акумулятора (на 4500 мАг) і разом з цим на ньому встановлено оновлений процесор Exynos 990.
Для мобільних фотографів цей смартфон теж підходить, оскільки Samsung Galaxy S20 Plus має основну камеру на 64 Мп. До цього ще додається екран розміром 6.7 дюймів і обсяг внутрішньої пам’яті на 128 Гб.

LG Velvet

LG Velvet також досить розвинутий смартфон сучасності. До того ж, він також підтримує функціонування мережі п’ятого покоління. Усі його найголовніші особливості буде відзначено нижче.
І почнемо ми із процесора. На даному смартфоні встановлена ​​потужна програмна система Qualcomm Snapdragon 845, поряд з цим оперативної пам’яті тут також достатньо.
Внутрішній: 128 Гб;
Оперативна: 6 Гб, що є добрим показником для сучасного електронного пристрою.
Далі потрібно відзначити акумулятор, який розрахований на 4300 мАг. З такою батареєю можна спокійно користуватися смартфоном цілодобово.
Камера LG Velvet розширена до 48 Мп (до речі, їх у цьому смартфоні три).

LG V60 ThinQ

Наступним пристроєм у сьогоднішньому переліку буде LG V60 ThinQ.
Зрозуміло, що LG V60 ThinQ насамперед підтримує розроблену мережу 5G. Але що ще входить у його можливості?
Для того, щоб дізнатися більше про цей мобільний телефон, ознайомтеся з його, нижче наведеною, загальною характеристикою.
Як завжди, почнемо із встановленого процесора. І у LG V60 ThinQ ним став потужний Qualcomm Snapdragon 865. Що стосується дисплея, то цей смартфон має 6.8 дюймів з високою роздільною здатністю частоти. Коштує сильний акумулятор на 5000 мАг, що дозволить йому працювати навіть більше доби.
Встановлену пам’ять на LG V60 ThinQ звичайному користувачеві вистачить, так як внутрішньої є 128 Гб;
оперативною є 8 Гб.

Motorola Edge Plus

Motorola – це відома компанія з виробництва електронної техніки, яка прославилася якістю своїх пристроїв. Тому давайте відразу до справи та оцінимо їх недавно представлений пристрій Motorola Edge Plus.
На ньому працює потужний та оновлений процесор Qualcomm Snapdragon 865, за допомогою якого смартфон підтримує мережу нового покоління 5G.

Однак, напевно, головною особливістю даного телефону є кількість внутрішньої пам’яті, яку він містить (оперативний 12 Гб), і розширення основної камери: на 108 Мп.
Що стосується дисплея, Motorola Edge Plus має дуже компактні розміри: 6.7 дюймів з високою роздільною здатністю частоти.
Також встановлена ​​сильна батарея на 5000 мАг.

OnePlus 8 Pro 5G

Вже дивлячись на назву OnePlus 8 Pro 5G стає зрозуміло, що з підтримкою мережі п’ятого покоління не буде жодних проблем. Проте варто ознайомитись із загальною характеристикою цього смартфона, яка буде наведена нижче.

Почнемо із зовнішнього боку пристрою:
дисплей підтримує високе розширення (120 Гц), крім того, має зручні розміри (6.78 дюймів).

Щодо внутрішнього наповнення, то на OnePlus 8 Pro 5G функціонує потужний процесор Qualcomm Snapdragon 865, саме через нього телефон має батарею, розраховану на 4510 мАг. Пам’яті вистачить кожному, тому що встановлено тут 128 Гб, а оперативної – 8 Гб.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Huawei Pura 70 Ultra став найкращим у світі камерофоном за версією DxOMark

    Фахівці DxOMark протестували основну камеру Huawei Pura70 Ultra і за підсумками великого дослідження поставили її…

    09.05.2024

    Apple вигадала дуже вишукану упаковку для свого нового продукту

    Після вчорашньої презентації нових планшетів Apple та аксесуарів до них, у мережі продовжують з'являтися приховані…

    09.05.2024

    Як зарядити телефон без електрики: 12 простих способів

    Тотальне вторгнення Російської Федерації та регулярні обстріли наших сіл і міст ворожими безпілотниками та ракетами…

    08.05.2024

    Е-кабінет для військовозобов’язаних запустять у червні: які дані у ньому будуть

    В Україні електронний кабінет військовозобов'язаного планують запустити на початку червня 2024 року. Про це повідомила заступниця голови Міноборони Катерина…

    08.05.2024

    Які смартфони Motorola мають отримати Android 15

    15 версія Android ще не вийшла, але автори порталу Gizmochina вже підрахували, які пристрої Motorola…

    08.05.2024

    Apple запатентувала конструкцію шарніру для складаного iPhone

    Ще у жовтні 2023 року Apple подала заявку на патент, який описує конструкцію шарніру для…

    08.05.2024