LG Display постачатиме дисплеї OLED для iPhone 14

Компанія LG Display розробляла панелі для iPhone 13, але не змогла отримати жодного замовлення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Джерело стверджує, що LG Display постачатиме панелі OLED з тонкоплівковими транзисторами, виготовленими за технологією низькотемпературного полікристалічного оксиду (LTPO TFT), призначені для смартфонів Apple iPhone 14, які будуть представлені наступного року.

Отримання замовлення Apple на LTPO TFT OLED, незважаючи на невеликий обсяг, має вирішальне значення для південнокорейського виробника панелей, оскільки це дозволить йому зберегти перевагу над китайським конкурентом BOE, котрий агресивно прагне розширити свою частку в ланцюжку постачання панелей OLED для Apple.

Панелі LTPO TFT OLED підтримують частоту оновлення 120 Гц. Ця передова технологія використовується у смартфонах верхнього сегмента.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Samsung Display, яка домінує в постачанні OLED-панелей для Apple, зокрема, постачає панелі LTPO TFT OLED для моделей iPhone 13 Pro.

У 2022 році LG Display постачатиме частину панелей LTPO TFT OLED розміром 6,68 дюйма для Apple iPhone 14 Pro Max. Тим не менш, Samsung Display постачатиме більше панелей LTPO TFT OLED, що використовуються в моделі Pro Max, і буде єдиним постачальником панелей LTPO TFT OLED розміром 6,06 дюйма, що використовуються в iPhone 14 Pro.

Компанія LG Display розробляла панелі для iPhone 13, але не змогла отримати жодного замовлення.

Тим часом, BOE також розробляє власну технологію LTPO TFT, але вона ще не дійшла до комерційної стадії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.