Honor випустить перший у світі складний смартфон на новітньому процесорі Snapdragon 8 Gen 1

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вже незабаром Honor представить свій перший складний смартфон. А це означає, що всередині компанії активно проводяться зустрічі з обговоренням апарату.

І саме фотографія однієї з цих зустрічей «вибігла» напередодні до мережі. Завдяки цьому знімку стало ясно, що в основу майбутнього Honor Magic V ляже чіп Snapdragon 8 Gen 1. А це означає, що екс-дочка Huawei випустить перший у світі смартфон на базі нового процесора від Qualcomm.

До слова про Huawei. У майбутньому Huawei P50 Pocket, який також буде складним, очікується лише Snapdragon 888, що робить новинку від Honor більш продуктивним рішенням.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, що Honor Magic V також приписують 8-дюймовий внутрішній дисплей та 6,5-дюймовий зовнішній. Їх виробництвом займатимуться BOE та Visionox. Анонс ж пристрою очікується у січні 2022 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.