Названа ціна заміни дисплея Samsung Galaxy S21 FE

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Колекцію інсайдерських публікацій про майбутню новинку Samsung поповнила коротка фотосесія, присвячена заміні екрана смартфона. Джерело, що розмістило знімки в мережі, також поділилося даними про вартість запасної частини для флагманського пристрою – вона безумовно не буде бюджетною.

Реклама

За даними джерела, ціна оригінального комплекту для заміни екрану смартфона у зборі без урахування вартості роботи становитиме €185. При цьому дисплейний модуль без рамки обійдеться замовнику дешевше – він коштуватиме €119. Поки невідомо, чи з’являться ці запчастини у вільному продажу, чи мова про прайс-лист для сервісних центрів. На опублікованих інсайдерами зображення також видно внутрішню конструкцію гаджета.

Анонс Samsung Galaxy S21 FE, за чутками, відбудеться 11 січня 2021 року. З попередніх витоків відомо, що новинка буде побудована на базі процесора Snapdragon 888 або Exynos 2100, залежно від регіону продажів. Крім того, смартфону приписують акумулятор на 4500 мАг і потрійну камеру з датчиками на 12, 12 та 8 Мп із трикратним оптичним зумом. Сама компанія Samsung поки що не оголошувала терміни виходу пристрою на ринок та його роздрібну ціну.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ