Старі дешеві смартфони Xiaomi отримають MIUI 13

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Виробники смартфонів рідко звертають увагу та працюють над програмним забезпеченням для старих пристроїв. Їх можна зрозуміти, оновлення прошивок для апаратів, що давно вийшли, не принесе жодного прибутку, оскільки багато смартфонів вже знято з продажу.

Реклама

Це швидше робота на власний імідж та рейтинг у серці покупця. Сьогодні, несподівано для всіх, смартфон Redmi Note 8 отримав тестову прошивку MIUI 13. Подібний крок є гарантією того, що наступного року апарат перейде на фінальну та стабільну версію MIUI 13. При цьому чекати на нову версію Android не варто, апарат залишиться на Android 11 .

І хоча цьому поки що немає офіційного підтвердження, але оновлення смартфона, що вийшов у середині 2019 року, може бути ознакою того, що й інші апарати цього періоду перейдуть на MIUI 13.

Судячи з усього, Xiaomi хочеться перевести на нову версію фірмового інтерфейсу практично всі апарати. працюючі зараз на MIUI 12. У списку щасливчиків можу значитися Xiaomi Mi 9, Redmi Note 8 Pro, Xiaomi Mi Note 10, Xiaomi Mi Note 10 Pro та інші популярні пристрої.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ