Смартфони

Названі найкращі ігрові смартфони – бюджетні моделі

Share

Навіть найновіші потужні смартфони не завжди можуть бути ігровими. Крім великого розміру пам’яті та продуктивного процесора, у ігрових смартфонів повинен бути великий екран зі збільшеною кількістю Герцев, відмінна система охолодження та стереодинаміки, а також швидкий та чутливий вібровідгук.

Як вибрати ігровий смартфон

При виборі геймерського смартфона зверніть увагу на розмір та якісні характеристики дисплея телефону. У невеликого розміру екрана FullHD, HD і QHD менш помітна різниця як передачі зображення. Але з іншого боку, великі за розміром екрани споживають більше енергії. Матриця IPS – більш дорога та енерговитратна порівняно з матрицею AMOLED, але має найкращий кутовий огляд.

Процесор для сучасних ігор потрібно вибирати найпродуктивніший і найшвидший. Чим сучасніший і новіший CPU, тим телефон продуктивніший і енергоефективніший.
Відеопроцесор ігрового смартфона повинен бути високопродуктивним, щоб «витягувати» найпросунутіші «важкі» ігри. І, природно, вбудованої пам’яті має вистачати не тільки для завантаження гри, але для дій онлайн. Тому завжди звертайте увагу на обсяг ОЗП.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

При виборі обов’язково враховуйте обсяг акумулятора. Від цього залежатиме час гри без заряджання.

ТОП-5 ігрових смартфонів 2021 року

Xiaomi Poco M3 має один з найємніших акумуляторів (більше 6000 мАг). IPS-дисплей оновлюється із частотою 60Гц. Смартфон може похвалитися стереодинаміками та місцем для додаткової MicroCD.

Samsung Galaxy M31 чудово підійде для ігор. Графічний процес забезпечує стабільне чітке зображення та дозволяє завантажувати ігри з максимальними налаштуваннями графіки. Частота оновлення на екрані AMOLED складає 60Гц. Час роботи близько 6000 мАг

Xiaomi Redmi Note 9 по праву вважається ігровим смартфоном із великим потенціалом. У телефону досить великий екран та ємний акумулятор. Процесор, відеочіп та обсяг оперативної пам’яті становлять відмінний набір для ігрового смартфона. Акумулятора вистачить на 5000 мАг.

Asus ROG Phone 3 – смартфон, розроблений для фанів онлайн ігор. Спеціальна система охолодження ідеально підходить для “швидкого” процесора. А спеціальний порт у корпусі смартфона дає змогу підключати необхідні аксесуари для ігор. Смартфон оснащений системою Alwas-On для покращення передачі сигналу.

HUAWEI P40 lite E – оптимальне поєднання ціни та якості. У смартфона гарний дизайн із великим мультисенсорним екраном. Продуктивний процесор запускає важкі ігри з максимальними налаштуваннями графіки. Вбудований графічний прискорювач та чіп Kirin 710F забезпечать якісну картинку під час онлайн ігри.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

View Comments

  • Хто пише ці статті!? З яких пір матриця IPS більш дорога та якісна ніж AMOLED? Також дуже дивне порівняння різниці між FHD HD та QHD екранами.Певно автор хотів сказати ,що між HD та FHD ,не так помітна різниця?Хоча з цим можна,як погоджуватись так і ні! Що не стаття то помилка,то MediaTek чомусь стає MediaTek Snapdragon ,то ще якісь не зрозумілі помилки.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Новий ШІ-чіп Apple M4 можуть представити вже 7 травня разом з iPad Pro

    До цього часу компанії вдавалося тримати технічні дані планшетів у секреті. Однак, з огляду на…

    29.04.2024

    З’явилися подробиці про доступні камерофони Huawei nova 13 Pro та nova 13 Ultra

    Нові смартфони компанії Huawei, nova 13 Pro і nova 13 Ultra можуть отримати процесор Kirin…

    29.04.2024

    Huawei Pura 70 Ultra виявився майже на 100% зроблений із китайських компонентів

    Флагманський смартфон Huawei Pura 70 Ultra знову розібрали блогери — але цього разу не для…

    29.04.2024

    Що насправді впливає на швидкість роботи смартфона

    Вважають, що швидкість роботи смартфона безпосередньо залежить від продуктивності процесора та оптимізації, яку провів виробник.…

    29.04.2024

    Beats готується представити навушники Apple Beats Solo Buds та Solo 4

    Згідно з останнім витоком, компанія Apple планує випустити свої нові продукти під брендом Beats наступного…

    29.04.2024

    Nintendo Switch 2 втратить свою фірмову фішку

    Гравці більше не почують приємного натискання кріплення джойконів. Про це пише іспанське видавництво Vandal.  За…

    29.04.2024