Названі найкращі ігрові смартфони – бюджетні моделі

Навіть найновіші потужні смартфони не завжди можуть бути ігровими. Крім великого розміру пам’яті та продуктивного процесора, у ігрових смартфонів повинен бути великий екран зі збільшеною кількістю Герцев, відмінна система охолодження та стереодинаміки, а також швидкий та чутливий вібровідгук.

Як вибрати ігровий смартфон

При виборі геймерського смартфона зверніть увагу на розмір та якісні характеристики дисплея телефону. У невеликого розміру екрана FullHD, HD і QHD менш помітна різниця як передачі зображення. Але з іншого боку, великі за розміром екрани споживають більше енергії. Матриця IPS – більш дорога та енерговитратна порівняно з матрицею AMOLED, але має найкращий кутовий огляд.

Процесор для сучасних ігор потрібно вибирати найпродуктивніший і найшвидший. Чим сучасніший і новіший CPU, тим телефон продуктивніший і енергоефективніший.
Відеопроцесор ігрового смартфона повинен бути високопродуктивним, щоб «витягувати» найпросунутіші «важкі» ігри. І, природно, вбудованої пам’яті має вистачати не тільки для завантаження гри, але для дій онлайн. Тому завжди звертайте увагу на обсяг ОЗП.

При виборі обов’язково враховуйте обсяг акумулятора. Від цього залежатиме час гри без заряджання.

ТОП-5 ігрових смартфонів 2021 року

Xiaomi Poco M3 має один з найємніших акумуляторів (більше 6000 мАг). IPS-дисплей оновлюється із частотою 60Гц. Смартфон може похвалитися стереодинаміками та місцем для додаткової MicroCD.

Samsung Galaxy M31 чудово підійде для ігор. Графічний процес забезпечує стабільне чітке зображення та дозволяє завантажувати ігри з максимальними налаштуваннями графіки. Частота оновлення на екрані AMOLED складає 60Гц. Час роботи близько 6000 мАг

Xiaomi Redmi Note 9 по праву вважається ігровим смартфоном із великим потенціалом. У телефону досить великий екран та ємний акумулятор. Процесор, відеочіп та обсяг оперативної пам’яті становлять відмінний набір для ігрового смартфона. Акумулятора вистачить на 5000 мАг.

Asus ROG Phone 3 – смартфон, розроблений для фанів онлайн ігор. Спеціальна система охолодження ідеально підходить для “швидкого” процесора. А спеціальний порт у корпусі смартфона дає змогу підключати необхідні аксесуари для ігор. Смартфон оснащений системою Alwas-On для покращення передачі сигналу.

HUAWEI P40 lite E – оптимальне поєднання ціни та якості. У смартфона гарний дизайн із великим мультисенсорним екраном. Продуктивний процесор запускає важкі ігри з максимальними налаштуваннями графіки. Вбудований графічний прискорювач та чіп Kirin 710F забезпечать якісну картинку під час онлайн ігри.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.