Тепер можна завантажити новий відеоплеєр VLC 3.0 для всіх смартфонів, планшетів і комп’ютерів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У світі повно найрізноманітніших відеоплеєрів, доступних для різних операційних систем. Проте, найпопулярнішим, універсальним і надійним серед них є VLC. Вчора, 9 лютого 2018 року, розробники випустили його версію 3.0, яку вже можуть завантажити і встановити на свої смартфони, планшети і комп’ютери, що працюють на Windows, macOS, Android, Android TV, Chrome OS, iOS, tvOS, watchOS і Linux.

Новий відеоплеєр VLC, який по праву можна вважати кращим в світі, обзавівся оновленим інтерфейсом, а також безліччю інших нововведень. Тепер він підтримує 10-бітні зображення, повністю сумісний з технологією HDR, може показувати панорамні відеоролики, має підтримку об’ємного звуку, а також може відтворювати відеоролики в неймовірно високій роздільній здатності – аж до 8K (до 7680 × 4320 пікселів).

Для кожної з операційних систем розробники додали в VLC 3.0 свої власні нововведення і функції. Наприклад, для флагманського смартфона iPhone X був намальований абсолютно новий окремий інтерфейс, що дозволяє підкреслити особливості його екрану. Програвач відео для пристроїв на базі Android адаптували під використання на смартфонах Samsung, які підключені до фірмової док-станції DeX, тому тепер дивитися фільми на моніторі можна без будь-яких складнощів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В даний час клієнт VLC 3.0 вже доступний для завантаження всім бажаючим з офіційного сайту розробників. Оновлений відеоплеєр з підтримкою більше двох десятків різних форматів відео також обзавівся підтримкою функції стрімінга відео, наприклад, зі смартфона на телевізор за допомогою приставки Chromecast. Появи такої можливості мільйони людей чекали більше двох років і ось сьогодні вона нарешті стала доступна.

Завантажити новий відеоплеєр VLC 3.0 для Windows, macOS, Android, Android TV, Chrome OS, iOS, tvOS, watchOS і Linux можна з офіційного сайту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.