Смартфони

У realme GT2 Pro буде унікальна камера та корпус з біоматеріалів

Share

В рамках сьогоднішньої презентації realme не представила новий флагманський смартфон GT2 Pro, як усі очікували. Натомість компанія розповіла про три інноваційні фішки апарату: він отримає камеру з лінзою риб’яче око, новий режим нічної зйомки та унікальну систему розташування антен.

У більшості сучасних смартфонів кут огляду ультраширококутної камери становить близько 119 градусів. Рекордсменом за цим параметром досі був Xiaomi Mi11 Ultra – 128 градусів. Але в realme GT2 Pro вперше буде використана лінза риб’яче око з рекордним для мобільних камер кутом огляду в 150 градусів – на 20% більше, ніж у найближчих конкурентів. Таким чином, флагман realme зможе вміщувати у кадр більше інформації.

Традиційна ширококутна камера
Більшість ультраширококутних камер у смартфонах
Колишній рекорд ширини угла огляду в мобільних камерах
Ультраширококутна камера в realme GT2 Pro

Realme GT2 Pro також буде кілька інноваційних для смартфонів режимів зйомки. За словами виробника, він першим у світі отримає режим покадрової зйомки зоряного неба і режим зйомки відео зі зсувом і нахилом. Також було оголошено про особливий режим зйомки зоряного неба.

Ще одна унікальна особливість realme GT2 Pro – перша у світі повношвидкісна антенно-матрична система з вільною комутацією. Виробник заявляє, що таке рішення дозволяє підвищити якість зв’язку та швидкість передачі даних як у мережах 5G, так і по Wi-Fi. Покращенням також піддався модуль NFC, який працює тепер на 360 градусів і зі збільшеною на 20% дистанцією.

Нарешті, realme GT2 Pro виготовляється з матеріалів на біологічній основі, таких як зерно, бобові, солома, бамбук, порошок деревини та інші. Наприклад, задня кришка виконана з целюлози та тактильно нагадує папір. Таким чином, смартфон буде більш екологічним.

Дата повноцінної презентації смартфона наразі не оголошена.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: Realme
  • Останні записи

    Bitcoin під загрозою глобального контролю з боку регулюючих органів

    Метт Коралло, один із провідних розробників Bitcoin, попереджає про майбутнє глобальне регулювання провідної блокчейн-мережі. На…

    16.05.2024

    Нові iPad Pro постачаються з кабелем USB-C відповідного кольору

    Сьогодні день запуску M4 iPad Pro, тож користувачі починають розбирати новий iPad і відчувати його…

    15.05.2024

    Компанія Vodafone запускає власну версію штучного інтелекту: що зміниться для абонентів

    Один з найбільших мобільних операторів України поділився цікавою інформацією. Виявляється, що компанія протягом тривалого періоду…

    15.05.2024

    Apple анонсувала нові опції в iOS 18

    Apple почала тизерити нові функції, які стануть доступними на смартфонах після виходу iOS 18. Поки…

    15.05.2024

    У iOS 18 можна буде запускати програми голосом, причому без участі Siri

    Однією з найцікавіших функцій iOS 18, яку Apple анонсувала сьогодні, стане можливість запуску додатків або…

    15.05.2024

    Помилка в iOS 17.5 призводить до появи старих видалених фотографій

    На Reddit почали з'являтись повідомлення про те, що в останньому оновленні iOS 17.5 з'явилася помилка,…

    15.05.2024