У realme GT2 Pro буде унікальна камера та корпус з біоматеріалів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В рамках сьогоднішньої презентації realme не представила новий флагманський смартфон GT2 Pro, як усі очікували. Натомість компанія розповіла про три інноваційні фішки апарату: він отримає камеру з лінзою риб’яче око, новий режим нічної зйомки та унікальну систему розташування антен.

У більшості сучасних смартфонів кут огляду ультраширококутної камери становить близько 119 градусів. Рекордсменом за цим параметром досі був Xiaomi Mi11 Ultra – 128 градусів. Але в realme GT2 Pro вперше буде використана лінза риб’яче око з рекордним для мобільних камер кутом огляду в 150 градусів – на 20% більше, ніж у найближчих конкурентів. Таким чином, флагман realme зможе вміщувати у кадр більше інформації.

Realme GT2 Pro також буде кілька інноваційних для смартфонів режимів зйомки. За словами виробника, він першим у світі отримає режим покадрової зйомки зоряного неба і режим зйомки відео зі зсувом і нахилом. Також було оголошено про особливий режим зйомки зоряного неба.

Ще одна унікальна особливість realme GT2 Pro – перша у світі повношвидкісна антенно-матрична система з вільною комутацією. Виробник заявляє, що таке рішення дозволяє підвищити якість зв’язку та швидкість передачі даних як у мережах 5G, так і по Wi-Fi. Покращенням також піддався модуль NFC, який працює тепер на 360 градусів і зі збільшеною на 20% дистанцією.

Нарешті, realme GT2 Pro виготовляється з матеріалів на біологічній основі, таких як зерно, бобові, солома, бамбук, порошок деревини та інші. Наприклад, задня кришка виконана з целюлози та тактильно нагадує папір. Таким чином, смартфон буде більш екологічним.

Дата повноцінної презентації смартфона наразі не оголошена.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.