Смартфони

Експерти порівняли Samsung Galaxy S20 FE і Galaxy A52s – фото

Share

У недавньому випуску ведучий порівняв дві моделі смартфонів Samsung: Galaxy S20FE та Galaxy A52S. Переможцем із них виявився лише один.

  1. Зовнішній вигляд . З відмінностей пристроїв: вологозахист у A52S – за стандартом IP67, у S20FE – за стандартом IP68; у A52S є слот для навушників 3,5 мм, у S20FE він відсутній. За габаритами апарати абсолютно однакові. У той же час S20FE сканер відбитка вбудований в екран і працює трохи швидше, ніж у A52S. Щодо зручності, то S20FE краще лежить у руці, на думку експерта. Ще один плюс цієї моделі – вона оснащена на відміну від A52S функцією бездротової зарядки.
  1. Дисплей . Принципової різниці між екранами немає.
  1. Продуктивність . У моделі A52S – процесор Snapdragon 778G, 6-8 ГБ ОЗП; у S20FE – Snapdragon 865, обсяг оперативної пам’яті – 6-8 ГБ. У плані виконання повсякденних завдань перевага – у S20FE, але вона зовсім незначна. Однак якщо брати ігри, то різниця у продуктивності вже помітна досить сильно, що доводять і тести. Хоча треба сказати, що і на тому, і на іншому смартфоні більшість вимогливих ігор запускатимуться на високих налаштуваннях, а ось на ультра-параметри вдасться розраховувати лише на флагманському S20FE.
  1. Автономність . Обидва смартфони здатні працювати досить тривалий час. До кінця дня в обох залишається понад 30 відсотків заряду. Заряджаються вони також із однаковою швидкістю.
  1. Камера . Принципових відмінностей ведучий з погляду фото та відео не помітив. При цьому вечірні знімки виходять трохи кращими на S20FE, як і відео.
  1. Звук . Galaxy A52S має роз’єм для дротових навушників, у той час як S20FE – ні. З погляду звучання, на думку ведучого, трохи краще виявляється S20FE.

За підсумками огляду експерт підсумував: S20FE виправдовує свою вартість і є більш потужним апаратом, ніж A52S. Але при цьому відмінності між моделями не настільки значні: у S20FE тільки трохи вище, ніж у конкурента, продуктивність (і ця різниця видна лише в іграх), вищий стандарт вологозахисту, трохи краща якість знімків, є підтримка бездротової зарядки. Водночас сам провідний із двох смартфонів придбав би Galaxy S20FE.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: Samsung
  • Останні записи

    OpenAI спростував чутки про створення пошуковика – конкурента Google

    Минулого тижня інформагентство Reuters із посиланням на неназвані джерела повідомило, що компанія OpenAI нібито готується…

    11.05.2024

    Нічна зарядка смартфона – небезпечна чи ні

    Як зручно заряджати мобільний телефон вночі! Навіть якщо ввечері рівень заряду акумулятора близький до нуля,…

    11.05.2024

    Чи можна заряджати звичайний телефон швидкою зарядкою

    Що буде, якщо підключити телефон або смартфон, який не підтримує швидке заряджання, до зарядного пристрою…

    11.05.2024

    З якими моделями iPad працює Apple Pencil Pro

    Кілька днів тому Apple представила свій четвертий розумний олівець — Apple Pencil Pro. Оскільки тепер…

    11.05.2024

    ChatGPT може з’явитися в iPhone

    Apple та OpenAI завершують узгодження умов договору про використання функцій ChatGPT в iOS 18, пише Bloomberg з…

    11.05.2024

    Штучний інтелект навчився обманювати людей

    Чимало систем штучного інтелекту (ШІ) вже навчилися обманювати людей. Це стосується навіть тих систем, які…

    11.05.2024