Експерти порівняли Samsung Galaxy S20 FE і Galaxy A52s – фото

Який смартфон Samsung краще купувати у 2021 році: досить старий флагманський апарат чи новий, але середньої цінової категорії? На це питання під час огляду відповів ведучий YouTube-каналу Quke.ru.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У недавньому випуску ведучий порівняв дві моделі смартфонів Samsung: Galaxy S20FE та Galaxy A52S. Переможцем із них виявився лише один.

  1. Зовнішній вигляд . З відмінностей пристроїв: вологозахист у A52S – за стандартом IP67, у S20FE – за стандартом IP68; у A52S є слот для навушників 3,5 мм, у S20FE він відсутній. За габаритами апарати абсолютно однакові. У той же час S20FE сканер відбитка вбудований в екран і працює трохи швидше, ніж у A52S. Щодо зручності, то S20FE краще лежить у руці, на думку експерта. Ще один плюс цієї моделі – вона оснащена на відміну від A52S функцією бездротової зарядки.
  1. Дисплей . Принципової різниці між екранами немає.
  1. Продуктивність . У моделі A52S – процесор Snapdragon 778G, 6-8 ГБ ОЗП; у S20FE – Snapdragon 865, обсяг оперативної пам’яті – 6-8 ГБ. У плані виконання повсякденних завдань перевага – у S20FE, але вона зовсім незначна. Однак якщо брати ігри, то різниця у продуктивності вже помітна досить сильно, що доводять і тести. Хоча треба сказати, що і на тому, і на іншому смартфоні більшість вимогливих ігор запускатимуться на високих налаштуваннях, а ось на ультра-параметри вдасться розраховувати лише на флагманському S20FE.
  1. Автономність . Обидва смартфони здатні працювати досить тривалий час. До кінця дня в обох залишається понад 30 відсотків заряду. Заряджаються вони також із однаковою швидкістю.
  1. Камера . Принципових відмінностей ведучий з погляду фото та відео не помітив. При цьому вечірні знімки виходять трохи кращими на S20FE, як і відео.
  1. Звук . Galaxy A52S має роз’єм для дротових навушників, у той час як S20FE – ні. З погляду звучання, на думку ведучого, трохи краще виявляється S20FE.

За підсумками огляду експерт підсумував: S20FE виправдовує свою вартість і є більш потужним апаратом, ніж A52S. Але при цьому відмінності між моделями не настільки значні: у S20FE тільки трохи вище, ніж у конкурента, продуктивність (і ця різниця видна лише в іграх), вищий стандарт вологозахисту, трохи краща якість знімків, є підтримка бездротової зарядки. Водночас сам провідний із двох смартфонів придбав би Galaxy S20FE.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.