Представлено Vivo Y32: перший у світі смартфон на базі Snapdragon 680

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Китайський виробник гаджетів Vivo представив новий недорогий смартфон Vivo Y32 – перший у світі гаджет із чіпсетом MediaTek Snapdragon 680.

Новинка отримала 6,51-дюймовий LCD-дисплей з роздільною здатністю HD+, частотою 60 Гц та виїмкою під селфі-камеру на 8 Мп. На задній панелі розташований прямокутний блок із двома камерами: основний на 13 Мп та макро на 2 Мп. Сканер відбитків пальців вбудований у кнопку увімкнення на правій грані.

Vivo Y32 оснащений новим чіпсетом Snapdragon 680, 8 ГБ ОЗП (+4 ГБ віртуальної) та 128 ГБ вбудованої пам’яті, яку можна розширити карткою microSD. Смартфон працює під керуванням OriginOS 1.0 на базі Android 11 із коробки. Крім того, гаджет отримав акумулятор ємністю 5000 мАг із підтримкою зарядки потужністю 18 Вт, порт USB-C і 3,5-мм роз’єм для навушників.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Vivo Y32 вже доступний для замовлення в Китаї за ціною 1399 юанів (~6 000 гривень).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.