Аналітики чекають на перехід користувачів з Android на iOS

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Велика аналітична компанія JP Morgan упевнена, що майже півтора мільярда Android-користувачів можуть перейти до лав фанатів Apple. Причина — можливий вихід нового iPhone з підтримкою мереж п’ятого покоління в 2022 році.

На думку експертів JP Morgan, насамперед перейти на iOS зможуть власники Android-гаджетів середнього та низького рівня виробництва таких компаній, як Samsung та HUAWEI. Крім того, близько 300 мільйонів власників старих моделей iPhone можуть придбати новинку в основному через підтримку 5G.

Вказується, що важливу роль у цьому відіграє програма обміну Apple, що дозволяє користувачеві віддати старий телефон, а натомість отримати новий iPhone зі знижкою. Для власників Android вона не так приваблива, як для власників техніки Apple, але все ж таки для когось може стати доказом на користь переходу на iOS.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

JP Morgan прогнозує, що 2022-го Apple зможе продати 30 мільйонів iPhone SE нового покоління, а загалом поставить 250 мільйонів телефонів, що буде на 10 мільйонів більше, ніж цього року. Аналітики вважають, що у довгостроковій перспективі iPhone SE з підтримкою 5G переманить на iOS приблизно 1,4 мільярда Android-користувачів.

За чутками, новий iPhone SE буде випущений у першому кварталі 2022-го і виконаний у тому ж дизайні, що і модель 2020 року, але матиме оновлений процесор.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.