Названий найбажаніший новорічний подарунок

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple – лідер преміальних та високотехнологічних пристроїв: смартфонів, ноутбуків, стаціонарних комп’ютерів, моноблоків, планшетів, розумних годинників, навушників та інших сучасних гаджетів, лінійки яких щороку поповнюються новинками. Напередодні новорічних свят більшість магазинів пропонують хороші знижки на популярні “яблучні” товари, і iPhone 12 – не виняток. Такий подарунок під ялинку — один із найбажаніших смартфонів у більшості жінок, чоловіків, підлітків та молоді. І якщо по-справжньому хочеться когось здивувати, то зараз саме час вирушить на шопінг до інтернет-магазину Stylus.ua. Апарат доступний у синьому, бузковому, білому, світло-зеленому, червоному та чорному кольорах корпусу.

Сучасний зовнішній вигляд та яскравий дисплей

Дизайн 12 айфона витриманий у характерному стилі Apple, а її корпус виготовлений із міцного металу та ударостійкого скла. На відміну від попередніх версій, цій моделі не страшні пил, вода, подряпини та сколи під час падіння. Вона захищена за стандартом IP68, що також допускає занурення у воду на глибину до 6 метрів тривалістю до 30 хвилин. Діагональ екрану iPhone 12 становить 6,1 дюйма, і це першокласний Super Retina XDR Oled дисплей з роздільною здатністю 2532 x 1170 пікселів, щільністю пікселів 460 ppi та контрастністю 2 000 000:1.

Продуктивний та потужний апарат з відмінною автономністю

Мобільний працює на надшвидкому фірмовому процесорі Apple A14 Bionic із графікою M1. У чіпі також використовується система Neural Engine, в основі якої лежить 16-ядерна архітектура. Neural Engine здатна обробляти 16 трильйонів операцій за секунду, прискорювати машинне навчання, знімати навантаження з однокристальної системи та економити заряд акумуляторної батареї ємністю 2815 мАг. Незважаючи на невеликі параметри батареї, її автономність тішить. На одному заряді мобільний може працювати в режимі аудіо до 65 годин, в режимі відео – до 17 годин. Присутня технологія швидкого заряджання (з 0 до 50% за 30 хвилин).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Варіанти конфігурацій вбудованої пам’яті:

  • 64 Гб;
  • 128 Гб;
  • 256 Гб.

Підсумкова вартість смартфона безпосередньо залежить від вибраної пам’яті, що більше – тим вище. Слід враховувати цей фактор під час вибору та орієнтуватися на свої запити. Підтримки картки пам’яті немає.

Чудові фото та відео

Виробник оснастив iPhone 12 чудовими камерами: подвійний основний з 12-Мп ширококутником і 12-Мп надширококутною, а також 12-Мп фронталкою.

Режими основної камери:

  • нічний;
  • портрет із шістьма ефектами освітлення;
  • Smart HDR 4;
  • Deep Fusion;
  • киноэффект для съемки видео.

Всі три сенсори чудово працюють у темну пору доби, дозволяючи користувачеві знімати якісні знімки та відеоролики. У 12 моделі Apple помітно покращила матрицю та стабілізацію. Будь-який кадр або відео можна зробити легко, і він виглядатиме дуже професійно, яскраво та чітко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОportaltele.com.ua

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.