Перший гнучкий смартфон Honor стане найпотужнішим серед собі подібних

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незабаром, 23 грудня, Huawei проведе презентацію, на якій представить черговий гнучкий смартфон — Huawei P50 Pro. Але свій перший апарат у цьому сегменті розробляє і колишня “дочка” китайського бренду – компанія Honor.

І, судячи з наявних даних, новинка вийде дуже потужною. Настільки потужною, що в результаті якийсь час буде найпродуктивнішим смартфоном серед собі подібних.

Це стане можливим за рахунок використання Snapdragon 8 Gen 1 як основа Honor Magic Fold. Для порівняння, у Galaxy Z Flip 3, наприклад, встановлено вже застарілий Snapdragon 888.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З інших цікавостей майбутньої новинки від Honor можна відзначити 108 Мп основну камеру, акумулятор на 4500 мАг та дизайн, що сильно нагадує Huawei P50 та Honor 50.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.