Маловідомі функції у смартфонах Xiaomi, про які ви не знали

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ми продовжуємо позиціонувати себе як сенсеї, які допомагають юним (або вже не юним) учням вникати у тонкощі оболонки MIUI. Оскільки кількість людей з смартфонами Xiaomi, Redmi, Poco в Україні дуже велика, щоразу сотні і тисячі користувачів знаходять собі щось нове в даній прошивці.

Незважаючи на всю принадність і зручність оболонки, деякі налаштування в ній заховані занадто глибоко і знайти їх рядовому користувачеві може бути складно. Сьогодні мова піде про зовсім неочевидну функцію “Дивіться вперед”. Знайти її можна в розділі “Цифрове благополуччя”. У чому полягає зміст даного режиму?

Все дуже просто. У шаленому темпі міського життя ми часто втикаємося в екран смартфона і забуваємо дивитися на всі боки. У випадку переходу дороги або вузького тротуару, це може бути небезпечно для вашого здоров’я.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після включення функції “Дивись вперед” (Look ahead), ваш смартфон періодично нагадуватиме, щоб ви відривалися від тексту або відео на екрані і дивилися на всі боки. Так, подібне нагадування знадобиться далеко не всім, але якщо ви з головою йдете у свій гаджет, то це буде дуже корисно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.