У 2022 році смартфони Samsung стануть справді особливими

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія Samsung сподівається на підвищення продажів гаджетів середнього класу, що пов’язано з їх значним покращенням та оновленням. Наприклад, усім відома серія Galaxy A має стати ще популярнішою завдяки дизайну та преміальним функціям. Також компанія бажає привернути більше уваги споживачів до новинок у флагманській серії смартфонів Galaxy S.

Реклама

Ще один момент, над яким вирішив працювати Samsung, це камери. Слід зазначити, що камери в серії Galaxy A завжди були на високому рівні, а в 2022 стануть ще кращими. З цим питанням у всіх виробників смартфонів виникають проблеми через дефіцит деталей, що тягне за собою неймовірну конкуренцію на ринку. Іншою проблемою для компаній, що виготовляють пристрої з Android, стала популярність iPhone 13.

Як повідомляється, найбільшу увагу Samsung у 2022 році буде приділено смартфонам бюджетного та середнього класу.

Для користувачів готується багато покращень, що стосуються процесорів, камер, дисплеїв з високою роздільною здатністю та дизайну. Особливістю декількох моделей серії Galaxy A 2022 буде водонепроникний захист.

Це нововведення точно торкнеться Galaxy А33, А56 та А73. Такий хід продовження роботи пристроїв може вивести Samsung на рівень вище серед таких конкурентів, як Xiaomi, Motorola та Huawei.

Ціни поки невідомі, але якщо вони будуть доступні споживачам, то Samsung має всі шанси вивести серію Galaxy A на ринок як найпопулярнішу.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ