Як зарядити смартфон за 5 хвилин, коли часу в обріз

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ніщо не дратує сильніше, ніж те що раптово розрядився смартфон. А робить він це завжди раптово і завжди не вчасно: посеред перегляду фільму, проходження складного рівня в грі або на першій годині довгої поїздки. Звичайно, на цей випадок краще б мати при собі PowerBank.

Але якщо такого немає, а часу на зарядку – аж 5 хвилин у вагоні біля туалету, тоді ловіть лайфхак: як ефективніше зарядити смарт за лічені хвилини, пише umbrella.

Це дратує!

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Погані новини: з часом будь-яка батарея піддається фізичному зношенні. А значить, розряджається все швидше і швидше. Тому «мати при собі PowerBank» – це не розкіш, а необхідність сучасної людини. Але ситуації бувають різні. Якщо часу катастрофічно не вистачає, а індикатор заряду ось-ось покаже 0%, є одне екстрене рішення. Воно дозволить вичавити максимум навіть з кількох хвилин зарядки.

Те почуття, коли знайшов, у кого запозичити зарядку.

Ось, що рекомендують досвідчені мандрівники, які знають, що розетка – це рідкість і розкіш. По-перше, зніміть з телефону чохол або бампер, щоб він не забирав зайве тепло від зарядки. По-друге, поставте пристрій у «режим польоту», щоб відключити всі сервіси і, головне, постійний пошук GPS: саме це максимально їсть батарею. Використовуйте розетку і чекайте.

Функція, яка рятує батарею.

Завдяки цим двом нехитрим діям можна зарядити батарею до 10% всього лише за 5 хвилин. Може, і не «full charge», але в умовах екстреної поспіху і цього вистачить.

Але з зовнішнім акумулятором все-таки якось спокійніше на душі …

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.