Таким буде Xiaomi 12: компактний флагман із зарядкою 100 Вт

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Один із найавторитетніших інсайдерів OnLeaks опублікував перші якісні рендери флагманського смартфона Xiaomi 12. Його, як очікується, представлять до кінця цього року.

Корпус буде компактнішим за попередника: 152.7×70×8.6 мм проти 164.3×74.6×8.1 мм у Xiaomi Mi 11. Грані вигнуті, а оформлення основної камери нагадує молодіжний Xiaomi Civi

Смартфон отримає 6.2-дюймовий AMOLED-дисплей з роздільною здатністю 1920х1080 пікселів, врізаною по центру фронталкою і вбудованим під скло в нижній області сканером пальця. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В основу ляже топовий процесор Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1. Ємність акумулятора складе 5000 мАг, а потужність зарядки USB-C – 100 Вт. В основній камері три сенсори, роздільна здатність головного – 50 Мп. Цінник встановлять у районі 920 доларів.

Інших подробиць про технічні характеристики смартфона поки що немає. Коли його точно представлять, невідомо. Компанія ще офіційно не анонсувала дату презентації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.