Xiaomi продовжує позбавлятися бренду Mi

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi наприкінці літа цього року оголосила, що відмовляється від бренду Mi. Першим його втратив флагман, який вже називається Xiaomi MIX 4. Незабаром всі пристрої компанії будуть без приставки Mi.

У новій версії Mi Cloud моделі Mi 10 Pro, Mi 9 та Mi 10 перейменовані у Xiaomi 10 Pro, Xiaomi 9 та Xiaomi 10 відповідно. На сайтах компанії в Німеччині, Іспанії, Італії, Франції, Україні та Великій Британії ці смартфони все ще йдуть під брендом Mi.

На даний момент на світовому ринку без приставки Mi продаються телефони Xiaomi 11T/11T Pro, Xiaomi 11 Lite 5G NE та планшет Xiaomi Pad 5. Швидше за все у смартфонах згадка Mi пропаде з оновленням ПЗ. А ось чи планує компанія прибрати приставку з офіційних сайтів, поки що інформації немає.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.