У мережу потрапили знімки Huawei P20 Plus: потрійна камера і моноброва, як у iPhone X

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як би не відносилися користувачі до iPhone X, він поставив новий тренд на ринку. Дизайн флагмана Apple копіюють самі різні виробники.

На цей раз “клон” iPhone X вирішила представити компанія Huawei. У мережу злили рендери майбутнього флагмана компанії під назвою P20 Plus. На знімках видно виїмка у верхній частині екрану, що повторює аналогічну деталь смартфона Apple. Відмінною рисою P20 Plus стане потрійний модуль основної камери.

Зображення надав портал @onLeaks, який часто зливає інформацію про більшість майбутніх смартфонів. За даними ресурсу, китайський виробник розробляє два прототипи P20 Plus, які будуть відрізнятися наявністю фізичної кнопки Home. В одній версії кнопка буде знаходитися під дисплеєм. Друга залишиться без звичного елементу управління зовсім. Який саме варіант буде використовуватися в кінцевому продукті, поки невідомо.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ще однією відмінністю смартфонів Huawei від iPhone X є наявність 3,5-мм роз’єму для навушників. У новій моделі порт буде розташований на верхній грані.

Новий смартфон Huawei отримає вузький, майже безрамковий корпус із співвідношенням сторін 2: 1 з розмірами 155,3 x 74,2 x 7,7 мм і 6-дюймовий екран. Що стосується специфікацій пристрою, то поки вони залишаються в таємниці. Так само, як і терміни появи гаджета на ринку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.