Google випустила “вбивцю” Android для всіх смартфонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Виробникам усіх телефонів доводиться випускати нові прошивки, на що йдуть багато місяців, а часто вони взагалі нічого не випускають, просто припиняючи програмну підтримку своєї випущеної продукції вже через один-два роки, як це буває в переважній більшості випадків. Крім того, існує проблема з безпекою через відкритість усієї платформи загалом.

По суті, дана операційна система – це якась пісочниця, де завжди будуть якісь проломи в захисті, і їх завжди шукатимуть. Американська корпорація Google розуміє і усвідомлює, що її фірмова ОС не має жодного майбутнього, і саме тому вона ще в 2016 році почала працювати над «вбивцею» Android під назвою Fuchsia OS. Вона є абсолютно новий продукт, який побудований на базі ядра Zircon. 

Ця операційна система має рівний пріоритет між сенсорним і голосовим управліннями, тобто абсолютно будь-які дії, які можна зробити за допомогою пальцем, можна зробити і з використанням голосу. Жодна з існуючих платформ на ринку в даний час навіть близько не в змозі запропонувати нічого подібного.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нова платформа в особі Fuchsia OS розроблена таким чином, щоб на всі 100% розкривати потенціал різного роду електронних пристроїв, пропонуючи користувачам просто приголомшливий за сукупністю якостей користувальницький досвід. І ось тепер, на радість безлічі людей, цю операційну систему стало можливо встановити, причому зробити це можна без будь-яких складнощів та труднощів.

Досить просто всього лише відвідати офіційний сайт всього цього проекту, після чого вибрати модель телефону і скачати платформу. Звичайно, вона доступна далеко не на всіх моделях мобільних пристроїв, але власники деяких з таких вже можуть почати користуватися Fuchsia OS.

Зрозуміло, що платформа є тестовим білдом, тому назвати її зараз повноцінною заміною Android неможливо, але в перспективі кількох років, як очікується, нову платформу доведуть до розуму, завдяки чому вона змінить «зеленого робота», надавши всім користувачам кращий користувальницький досвід. Раніше повідомлялося про те, що компанія Google заблокувала YouTube, Gmail, Chrome та інші програми на мільйонах смартфонів Android.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.