Перші рендери та всі характеристики недорогого OnePlus Nord 2 CE

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Найближчим часом OnePlus може уявити друге покоління недорогого смартфона Nord CE. Його глобальний випуск очікується у першому кварталі 2022-го, але в мережі вже з’явилися якісні рендери та докладні технічні характеристики пристрою.

OnePlus Nord 2 CE відомий під кодовою назвою Ivan. Спереду в нього вже звичний виріз під фронталку в кутку та збільшене «підборіддя». Оформлення блоку основної камери в порівнянні з попередником змінилося і тепер нагадує realme GT Neo2. Смартфон позбавлений фірмового перемикача беззвучного режиму, зате у нього буде 3,5-мм роз’єм для навушників і слот для карт пам’яті.

За наявною інформацією, Nord 2 CE отримає 6,4-дюймовий AMOLED-екран з роздільною здатністю Full HD+ та частотою оновлення 90 Гц. Як апаратна платформа буде використовуватися восьмиядерний процесор MediaTek Dimensity 900. Очікується до 12 ГБ оперативної пам’яті і накопичувач до 256 ГБ з можливістю розширення. За автономність відповідатиме акумулятор на 4500 мАч з підтримкою швидкого заряджання потужністю 65 Вт. Основна камера включає головний модуль на 64 Мп, ультраширококутний на 8 Мп та додатковий макрооб’єктив із сенсором на 2 Мп. Сканер відбитків пальців вбудують у екран.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що OnePlus Nord 2 CE представлять у Європі до кінця березня 2022 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.