Всі вживані моделі iPhone 13 зараз коштують більше, ніж 2 місяці тому

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ринкова вартість iPhone 13 знижується набагато повільніше, ніж у конкурентів
Смартфони преміум-класу регулярно порівнюють на тему того, як швидко вони дешевшають. Щороку у iPhone справи набагато кращі, ніж у конкурентів від Google або Samsung. Компанія SellCell порівняла iPhone 13 з Pixel 6, який був випущений пізніше.

Ринкова вартість iPhone 13 знижується набагато повільніше, і це справедливо для iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro та iPhone 13 pro Max. Через три місяці iPhone демонструє зниження вартості від 22,4% до 28,9%, тоді як Pixel 6 подешевшав у середньому на 42,6% вже за місяць.

Всі моделі iPhone 13 сьогодні дешевшають повільніше, ніж два місяці тому. Понад те, вартість кожної моделі iPhone 13 відновилася проти початковим здешевленням після виходу ринок. Всі моделі iPhone 13 зараз коштують більше, ніж 2 місяці тому.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Цю ситуацію можна пояснити високим попитом з боку споживачів та недостатньою пропозицією через брак компонентів. SellCell зазначає, що ще рано робити передчасні висновки. Потрібно буде почекати до закінчення святкового сезону та поновлення виробництва, щоб перевірити тенденцію.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.