Новий iPhone 13 значно впав в ціні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нещодавно в усіх магазинах проходила “Чорна п’ятниця”. І от знову, всі офіційні ритейлери техніки Apple знизили цінник на нові моделі iPhone 13. Це чудова можливість придбати подарунок до Різдвяних свят, адже цього року дешевше вже не буде.

Отже, базовий iPhone 13 подешевшав на 2 тисячі гривень, що в процентному значені 6% від стартової суми. Зараз його цінник становить 29 999 гривень, проти попередніх 31 999 гривень, активувавши кешбек при покупці в інтернеті можна ще більше збільшити суму знижки. Крім того, у вартості впали і інші конфігурації вбудованого сховища на 256 та 512 Гігабайт, їхній цінник також зменшився на дві тисячі гривень. Згідно аналітичного ресурсу цін e-katalog придбати новий айфон можна ще дешевше, в неофіційних продавців цінник від 25 300 гривень, однак є завжди ризик придбати не сертифікований, нелегальний iPhone.

Нарешті, сам апарат дуже крутий з урахуванням ціни. У новинки при собі великий OLED-дисплей, найкращий чіп A15 Bionic, 128 Гбайт в базовій версії, подвійна топова камера на 12+12 Мп, міцний корпус з панеллю Ceramic Shield, відмінне стерео і сертифікація за стандартом IP68.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.