Смартфони Samsung Galaxy S9 і S9+ для України потужніші, ніж для США і Китаю

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ось уже багато років південнокорейська корпорація Samsung випускає кілька різних модифікацій своїх смартфонів з флагманських лінійок Galaxy S і Galaxy Note. Конфігурації для ринків США і Китаю оснащують процесорами від Qualcomm, а рішення для Європи, України та більшості інших регіонів світу чіпами власного виробництва – Exynos. Судячи з усього, смартфони Samsung Galaxy S9 і S9 + не стануть винятком із правил.

Днями був протестований смартфон Galaxy S9, що працює під управлінням операційної системи Android 8.0 Oreo. Він виявився оснащений 8-ядерним процесором Qualcomm Snapdragon 845 і 6 ГБ оперативної пам’яті, тобто вкрай потужним «залізом». У одноядерному режимі тестування в бенчмарку Geekbench апарат набрав 2 379 балів, а в багатоядерному – 8 132. Ці результати гірше таких в тому ж iPhone X, який набирає більше 10 000 балів.

Втім, як стало відомо від інсайдера Ice Universe, модифікації смартфонів Galaxy S9 і Galaxy S9 +, оснащені процесором Exynos 9810, зможуть похвалитися відчутно вищим рівнем продуктивності. Це означає, що жителям України, Європи і ряду інших регіонів світу пощастило, оскільки у всіх цих країнах будуть продавати конфігурації саме з процесором від компанії Samsung, а не від Qualcomm.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Наскільки сильно відрізняється продуктивність процесорів Snapdragon 845 і Exynos 9810 інсайдер не повідомляє. Залишається вірити, що жителям Європи дійсно пощастить, оскільки модифікації Galaxy S9 і S9 + на базі чіпа від Samsung виявляться значно продуктивнішою від своїх американських версій, що володіє процесором від Qualcomm. Дізнатися про те, чи так це насправді, можна буде вже 25 лютого, коли відбудеться офіційний анонс новинок.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.