Названо ТОП-10 бюджетних смартфонів із NFС

Ми зібрали недорогі смартфони, оснащені функцією безконтактних платежів

NFC (Near Field Communications – комунікація ближнього поля) – це технологія, що організує передачу даних між пристроями, наприклад, здійснення платежів. Напевно, ви коли-небудь бачили, як люди платять за допомогою своїх телефонів, використовуючи щось подібне до Google Pay? Це можливо завдяки NFC. Технологія стала безцінним інструментом сучасного користувача смартфона. Істотна перевага NFC перед Bluetooth – швидке встановлення з’єднання. Сьогодні цю технологію можна знайти у телефонах середнього та бюджетного класу. Ми підібрали десять недорогих смартфонів, які підтримують NFC.

Samsung Galaxy A12

Це 8-ядерний смартфон з фронтальною камерою на 8,0 Мп, процесором Samsung Exynos 850 та акумулятором на 5000 мАг. Заряд, згідно з відгуками користувачів, тримає довго, хоча якість посередня. Сканер відбитків пальців знаходиться у зручнішому місці – у бічній кнопці. Samsung Galaxy A12 коштує трохи більше ніж 4 тисячі гривень.

ZTE Blade V10 Vita

Цей смартфон китайського виробника, крім NFT, приваблює стильним дизайном, а також сканером відбитків пальців. Водночас він відноситься до недорогих смартфонів, що, однак, пов’язане з низкою мінусів. На корпусі легко залишити подряпини, а процесор від Spreadtrum слабкий для мобільних ігор. Ще один недолік 28-нанометрового чіпсету – високе енергоспоживання – при активній експлуатації смартфона з використанням Wi-Fi або LTE він швидко розряджається.ZTE Blade V 10.

ZTE Blade 20 Smart

Такий смартфон із модулем NFC можна купити за 3,5 тис. грн. Він має 6,5-дюймовий екран, потрійну камеру та 128 Гбайт у сховищі – рекордний об’єм для доступного смартфона. Також гаджет має відбитковий датчик, а для заряджання використовується сучасний USB-C. При цьому він має великий акумулятор – на 5000 мАг.

Samsung Galaxy A40

Перед вами найменший девайс із бюджетних смартфонів з NFC. 5.9 дюймів – діагональ не маленька, але за рахунок тонких рамок A40 здається досить компактним пристроєм. Крім NFC, він підтримує технологію Samsung Pay на базі MST, що дозволяє здійснювати безконтактну плату на терміналах старого зразка, що не працюють з Google Pay.

Xiaomi Mi 9T

Mi 9T має потужний процесор і гарну камеру, яка включає відразу три модулі з різною фокусною відстанню. Акумулятора на 4000 мАч вистачає на 8-9 годин активного екрану, а швидка зарядка на 18 Вт дозволяє заповнити його ресурси менш як за півтори години.

Redmi 9

Redmi 9 – це найкращий варіант щодо співвідношення ціни та якості з NFC. У нього 8-ядерний процесор Mediatek Helio G80, великий IPS екран з діагоналлю 6.53″ та батарея 5000 mAh, при цьому коштує він лише 3 – 4 тис. грн.

Redmi Note 10 5G

Redmi Note 10 5G, що базується на сучасному чіпсеті Dimensity 700, що включає 8-ядерний процесор із частотою до 2,2 GHz і графічний прискорювач Mali-G57, також можна знайти до 4 тис. грн. Новий чіпсет зроблений за сучасним техпроцесом 7nm, а значить він менш схильний до нагрівання та повільніше витрачає заряд батареї. Смартфон оснащений потрійною камерою, основний сенсор якої робить хороші знімки з роздільною здатністю 48 МР.

Realme C11

Realme C11 можна купити лише за 3 тисячі гривень. За ці гроші, крім NFC, ви отримаєте великий – 6,5″ екран та батарею на 5000 mAh. Його потужностей вистачить на виконання повсякденних функцій, користування соцмережами, браузерами. Камера – на 13 МР, але знімає посередньо. Пам’ять – лише 2GB\32GB, але внутрішнє сховище можна розширити карткою пам’яті.

POCO M3 Pro 5G

У лінійці китайських смартфонів POCO є бюджетні з NFC. Наприклад, POCO M3 Pro 5G. Серед його характеристик – великий екран із діагоналлю 6,5″ та частотою оновлення 90 Hz, система на кристалі Dimensity 700, швидка пам’ять 4GB/64GB або 6GB/128GB та непогана потрійна камера з основним сенсором на 48 MP. Батарея 5000 mAh забезпечує гаджету 2 дні функціонування.

POCO X3 Pro

Смартфон оснащений чіпсетом Snapdragon 860 із графікою Adreno 640. Цікаво, що для запобігання перегріву використали технологію рідинного охолодження процесора. Також цей смартфон характеризує швидку пам’ять UFC 3.1 на 128 GB або 256 GB, а також гарний IPS-екран із частотою оновлення 120 Hz.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я