Смартфони

Названий смартфон Xiaomi, який коштує кожної витраченої гривні

Share

Сімейство недорогих смартфонів Xiaomi нещодавно поповнилося новинкою. Смартфон Redmi 9 – один із найкращих бюджетних телефонів від бренду Xiaomi. Зовнішній вигляд у нього елегантний та строгий. У ньому використовується дизайн, який застосовує Xiaomi у дорожчому Poco X2. Якість складання, знову ж таки при врахуванні вартості, ми оцінюємо як дуже хорошу. Фізичні кнопки сидять на призначених місцях. Redmi 9 не захищений від влучення вологи, пилу, бруду всередину корпусу і не має сертифікації IP.

У телефоні встановлено процесор Mediatek Helio G80, який одержав 8 ядер. З ним ви зможете пограти у більш-менш вимогливі ігри та виконувати свої завдання. Redmi 9 коштує 4 Гб оперативної пам’яті і 64 Гб внутрішньої, чого вам вистачить на пару років. Також є версія телефону 3 Гб на 32 Гб, але є лише на відомому AliExpress. У смартфоні вбудовано операційну систему Android 10.

Камера в телефоні на 13 Мп, що дозволить вам робити гарні фото та записувати відео у Full HD. Знизу під нею розташований сканер відбитків, що імітує додатковий об’єктив. Нічний режим у смартфоні відсутня. Він не здатний зняти в темряві кілька фотографій з різними параметрами, а потім з’єднати одну хорошу фотографію. Крім нього, завдяки прошивці Redmi 9 доступне розблокування по обличчю. Дисплей у телефоні IPS на 6.53 дюйми, що робить роботу по ньому комфортною. Фронтальна камера реалізована як крапля зверху. Місткість акумулятора становить цілих 5020 мАг, підтримує швидку зарядку і без навантажень утримує заряд 2-3 дні.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Матеріал корпусу – пластик, що очікується від ціни. Разом із телефоном йде: зарядний пристрій, документація, кабель, скріпка для вилучення SIM та чохол, що дуже приємно. У Redmi 9 вбудований модуль NFC для безконтактної оплати покупок та ІЧ-порт, що дозволяє використовувати телефон як пульт управління побутовою технікою. Смартфон готовий працювати із двома SIM. Максимальна підтримувана версія стандарту Bluetooth – це 5.0.

Підведемо підсумки.

Redmi 9 – це найкращий телефон за своєю ціною, тому що в ньому продуктивний процесор, висока роздільна здатність екрану, найкращий набір камер, а також модуль NFC. Такий набір дозволить користувачеві не просто серфити простори інтернету та чатувати в месенджерах, але й робити якісніші та цікавіші за задумом знімки, і грати у більш вимогливі ігри. Придбати цей смартфон ще можна, хоча вже складно, але за цим посиланням кілька ексземплярів ще залишилося.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

View Comments

  • Цей смартфон вже знятий з виробництва. З продажу він теж практично зник. Інформація застаріла мінімум на рік

Опублікував
Митник Михайло
Tags: Xiaomi
  • Останні записи

    Xiaomi 15 потрапить на глобальний ринок, але є нюанс

    Хоча до запуску серії Xiaomi 15 залишилося ще півроку, інформація про ці пристрої вже з'явилася…

    19.05.2024

    Експерти назвали речі, які не можна тримати поряд зі смартфоном

    Є кілька речей, які в жодному разі не можна тримати поряд із мобільником. І все…

    19.05.2024

    Новий iPhone 16 отримає ​​два нових кольори

    Аналітик Apple Мінг-Чі Куо сьогодні розповів про свої очікування щодо колірних рішень лінійки iPhone 16.…

    19.05.2024

    Чому варто купити iPhone 13 у 2024 році

    У світі технологій щороку приносить нові пристрої та інновації, проте не всі користувачі прагнуть придбати…

    19.05.2024

    Новий iPhone SE представлять у 2025 році

    Журналіст The Information Уейн Ма розкрив терміни випуску нового бюджетного iPhone. За словами інсайдера, Apple…

    19.05.2024

    Небезпечний вірус заражає Windows XP і Windows 2000 відразу після увімкнення

    Недавній експеримент продемонстрував, наскільки вразлива стара класична операційна система Windows при підключенні до Інтернету. Буквально…

    19.05.2024