Засновник OnePlus спростував чутки щодо OnePlus X2

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Мережею неодноразово поширювалися чутки про те, що ніби-то компанія OnePlus збирається випускати наступника моделі смартфона лінійки X – OnePlus X2.

Інсайдери нас запевняли в тому, що пристрій отримає екран на 5.5 дюймів, флагманський процесор 2017 року, Snapdragon 835, 4 Гб ОЗУ і 32 або 64 Гб ПЗУ, камери на 16 і 8 Мп і акумулятор ємністю 3000 мАг.

Цей смартфон повинен був замінити OnePlus 5 і продаватися як другий пристрій.

У своєму Twitter, засновник компанії прокоментував цю інформацію коротким повідомленням: “ні”. Але це настільки неоднозначно виглядало, що фанати зробили свої власні висновки. Дехто вирішив, що Карл спростував інформацію щодо відповідають наведеним майбутньої новинки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Таким чином, він як би натякнув, що смартфон отримає інші характеристики. А ось друга частина фанатів сприйняла повідомлення за спростування існування цього пристрою. Для того, щоб розставити всі крапки над і, Карл Пей опублікував ще одне повідомлення.

Так що компанія OnePlus не розробляє смартфон OnePlus X2. Вся інформація про нього є недостовірною. Тому, найближчим часом чекати на OnePlus X2 точно не варто.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.