Samsung перенесе флагманську функцію на доступні смартфони

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung Electronics представила програмну-апаратну систему зйомки зі спареними камерами ISOCELL Dual, передає AndroidAuthority. Основна особливість таких модулів – підтримка портретного режиму зйомки, монопольна влада над яким незабаром перестане бути долею флагманів.

Крім «портретних» камер, Samsung пропонує і інший тип систем, що відрізняються від перших як по призначенню, так і за своїми характеристиками. Вона складається з пари матриць з роздільною здатністю 8 Мп кожна і забезпечує більш якісні знімки в умовах недостатнього освітлення.

Незважаючи на те що Samsung готова надати партнерам не тільки апаратну основу, але і спеціалізоване ПО, обов’язок з його налагодження ляже на плечі самих виробників. Вони зможуть самостійно змінювати функціональність систем в залежності від своїх уподобань.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Представники Samsung не уточнили, коли на ринок вийдуть смартфони, оснащені фірмовими системами камер. Не виключено, що у компанії вже є партнери, готові укласти з нею договір поставок. Якщо це дійсно так, перші моделі c ISOCELL Dual з’являться в продажу вже до літа.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.