Секрети MIUI: 5 маловідомих функцій у Xiaomi

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зазвичай виробники смартфонів та розробники прошивок намагаються максимально голосно та докладно заявляти про нові фішки, які з’являються у свіжих пристроях та нових версіях програмного забезпечення.

При цьому сучасний світ є шаленим потоком інформації, в якому ми можемо упустити важливі нюанси. Ми знайшли п’ять цікавих можливостей для прошивки MIUI, про які знають далеко не всі.

Створення колажів

Програма “Галерея” у прошивці MIUI дозволяє не просто переглядати зображення та робити різні цікаві штуки. Наприклад, якщо натиснути на значок з трьома точками і вибрати рядок “колаж”, ви зможете поєднати кілька зображень в одне, додаючи цікаві ефекти та рамки. Все це виглядає дуже незвично та здорово. Після створення колаж можна надіслати друзям або опублікувати у будь-якій соціальній мережі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Монтаж видео

Продовжуючи розкривати можливості галереї, не можна не згадати про вбудований редактор відео. Вам не потрібно бути професійним редактором або мати потужний комп’ютер, монтувати, редагувати та склеювати відео можна прямо на смартфоні. Тиснемо на три точки в галереї і вибираємо потрібний пункт.

Видалення об’єктів з фото

Сучасні смартфони можуть похвалитися можливостями штучного інтелекту. Спеціальні алгоритми дозволяють аналізувати фотографії, після чого користувач може видаляти з них відблиски, об’єкти або навіть людей, які випадково потрапили до кадру.

Додавання субтитрів

Ви можете зробити відео більш інформативним або веселим, якщо додати до відеоряду ще й текстовий опис/субтитри. Робиться це дуже просто, у галереї вибираємо відео, починає редагування файлу, після чого тиснемо на іконку “Субтитри”.

Зміна неба

Ще одна ШІ-фішка дозволяє редагувати небо на ваших знімках. Якщо ви зробили фотографію вдень, але вважаєте, що цей кадр виглядав би краще в заході сонця або при іншому освітленні, змінити фото можна за допомогою галереї.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.