Система Face ID буде присутня у всіх трьох iPhone 2018 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно зі звітом про ланцюг постачальників Apple, опублікованому Patently Apple вранці 8 лютого, корпорація вирішила оснастити системою Face ID всі смартфони 2018 року.

Корпорація вирішила використовувати камеру True-Depth в більшій кількості пристроїв. Постачальники отримали замовлення на виготовлення компонентів в необхідній кількості.

Face ID буде встановлена ​​як в дві моделі з OLED-дисплеями, так і в версію з рідкокристалічним екраном. В даний час за виробництво компонентів системи розпізнавання особи користувача iPhone X відповідають Sharp і LG Innotek. Щоб зберегти темпи виготовлення датчиків на високому рівні, Apple уклала договори з ще двома виробничими компаніями з Китаю.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Імена нових партнерів поки не розголошуються. Відомо, що одна з фірм спеціалізується на виробництві комплектуючих для смартфонів, а друга – на виготовленні напівпровідників.

В кінці 2017 року Apple повідомила про намір інвестувати 390 мільйонів доларів в розробку систем вертикального сканування компанії Finisar. У свою чергу LG витратить 804 мільйони доларів на модернізацію виробництва модулів для камер мобільних пристроїв.

Можливо, в майбутньому це призведе до появи системи розпізнавання особи користувача і на інших пристроях Apple.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.