Samsung Galaxy S22 Ultra показали на нових зображеннях

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відомий мережевий інформатор під ніком Ice Universe, який часто ділиться ексклюзивною інформацією про новинки мобільної індустрії, опублікував нові зображення Samsung Galaxy S22 Ultra та його прозорого силіконового чохла.

Зображення підтверджують, що смартфон отримає чотири датчики зображення в основній камері. Додатково встановлено лазерний помічник автофокусу та світлодіодне орання. Samsung Galaxy S22 Ultra буде схожим на новий Galaxy Note формою корпусу, в якому тепер знайдеться місце для стілус S Pen.

За його словами, Samsung Galaxy S22 Ultra стане єдиним флагманським смартфоном від відомого бренду, в якому використовуватиметься 108-мегапіксельна камера. Інші виробники переходять на сенсори зниженої роздільної здатності.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше він же заявив, що Samsung Galaxy S22 Ultra стане найкрасивішим мобільним телефоном Samsung з будь-коли створених компанією. За словами Ice Universe, найближчим часом загальною тенденцією флагманських моделей Android стане подальше зменшення ширини рамок, які будуть однаково вузькими з чотирьох сторін дисплея. Такі екрани будуть використовуватися в багатьох топових флагманах Android наступного року.

Вранці ми публікували фотографії захисного скла для камер Samsung Galaxy S22, Samsung Galaxy S22+ та Samsung Galaxy S22 Ultra та інформація про ціни цих смартфонів.

Ice Universe багато разів повідомляв точну інформацію про смартфони та датчики зображення Samsung, включаючи недавні анонси нових сенсорів роздільною здатністю 50 і 200 Мп. Також він першим показав точні зображення смартфонів із екранами-водоспадами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.