Новий Samsung Galaxy M12 рекордно подешевшав

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Бюджетний Samsung Galaxy M12 знову впав у ціні в усіх офіційних ритейлерів компанії. Розповідаємо про його переваги та недоліки. Пристрій зараз вартує 4 199 гривень за версію 4/64 гігабайт вбудованого сховища, зазначимо його ціна без акції становить 4 999 гривень, знижка становить 800 гривень або 16% від його вартості.

Девайс обладнаний 6,5-дюймовим LCD-екраном з роздільною здатністю HD+, частотою оновлення 90 Гц та вирізом під 8-мегапіксельну фронтальну камеру. Збоку розташована кнопка живлення із вбудованим сканером відбитків пальців, а на задній частині рифленого корпусу – блок із квадрокамерою. Основний датчик 48-мегапіксельний, крім нього є 5-мегапіксельний ультраширикокутний і два 2-мегапіксельні макрооб’єктиви і боке.


Продуктивність пристрою забезпечує чіп власного виробництва Samsung Exynos 850. Його потужності вистачить хіба що для повсякденного використання смартфона та простих ігор. Сильна сторона гаджета – батарея об’ємом 5000 мАг з підтримкою швидкої зарядки потужністю 18 Вт. Крім того, є NFC модуль для безконтактних платежів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Підсумок: за менше, ніж 4 500 тисяч гривень користувач отримує смартфон із тривалою автономною роботою та NFC. З іншого боку, пристрій має слабкий процесор, застарілий тип матриці дисплея і «дохлу оптику». Такий смартфон варто брати якщо у вас обмежений бюджет, або якщо ви берете його як подарунок дитині або пенсіонеру.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.