Samsung Galaxy S22 Ultra стане єдиним флагманом зі 108-мегапіксельною камерою у 2022 році

Xiaomi, Oppo, Vivo, Iqoo, Realme, OnePlus, Huawei та Honor використовують 50-мегапіксельні сенсори

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відомий мережевий інформатор під ніком Ice Universe, який часто ділиться ексклюзивною інформацією про новинки мобільної індустрії, зробив дуже гучну заяву про майбутню ситуацію на ринку камерофонів наступного року.

За його словами, Samsung Galaxy S22 Ultra стане єдиним флагманським смартфоном від відомого бренду, в якому використовуватиметься 108-мегапіксельна камера. Так, виробники вже награлися в гонку за мегапікселями, і переходять на сенсори зниженої роздільної здатності, які дозволяють отримувати не менш якісні знімки та відео.

Серед відомих брендів флагманських мобільних телефонів у 2022 році лише Samsung наполягає на використанні датчиків роздільною здатністю 108 Мп. Інші основні бренди мобільних телефонів, такі як Xiaomi, Oppo, Vivo, Iqoo, Realme, OnePlus, Huawei та Honor використовують 50-мегапіксельні сенсори.

Ice Universe

Що стосується Xiaomi 12, то інші джерела і раніше стверджували, що він отримає великий 50-мегапіксельний датчик, хоча раніше Xiaomi активно використовувала 108-мегапіксельні рецептори у своїх флагманських смартфонах. Xiaomi 12 має стати одним із перших флагманом на базі топової однокристальної системи Qualcomm Snapdragon 8Gx Gen 1.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ice Universe багато разів повідомляв точну інформацію про смартфони та датчики зображення Samsung, включаючи недавні анонси нових сенсорів роздільною здатністю 50 і 200 Мп. Також він першим показав точні зображення смартфонів із екранами-водоспадами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.