З’явився цікавий спосіб, як оновити старий Xiaomi до MIUI 12.5

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi до кінця поточного року обіцяла презентувати наступну версію власної прошивки MIUI 13. Разом з тим багато користувачів досі чекають на MIUI 12.5 для своїх смартфонів. Якщо говорити про власників “стариків” типу Redmi 5 і Redmi Note 4, то вони ніколи не отримають MIUI 12.5.

Однак, незважаючи на припинення офіційної підтримки з боку компанії Xiaomi, власники даних смартфонів можуть отримати частину функціоналу прошивки MIUI 12.5. Робиться це за допомогою “милиць”, але для деяких цей спосіб може здатися цікавим. Йдеться про встановлення модуля MIUIPlus Magisk Module для однойменної програми.

Насамперед вам потрібно отримати root-права на вашому смартфоні. Інформацію про те, як це зробити, найкраще шукати у профільній темі для конкретного смартфона. Далі знаходимо необхідні модулі для Magisk та завантажуємо їх у програму.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Список нових фішок для кожної моделі буде різним, але з основних нововведень варто відзначити: схема електроживлення для заряджання (для уникнення перегріву), нова завантажувальна анімація, покращення гучності та якості звуку, вбудовані емоджі з iOS 14.5, можливість налаштування еквалайзера та багато іншого.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.