У недорогому флагмані Xiaomi 11T Pro встановлено екран рівня iPhone 12 Pro – результат DxOMark

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Фахівці DxOMark оцінили екран доступного флагмана Xiaomi 11T Pro. Нагадаємо, апарат оснащений дисплеєм OLED роздільною здатністю Full HD+, діагоналлю 6,67 дюйми з підтримкою 120 Гц.

Реклама

За екран смартфон отримав 87 балів і це дуже високий результат. Апарат зайняв шосте місце, розділивши його з Mi 11, Mi 11 Ultra, Galaxy S20 Ultra та iPhone 12 Pro. При цьому всі вказані моделі дорожчі за 11T Pro. 

Однак у екрану Xiaomi 11T Pro знайшлися недоліки. Наприклад, максимальна яскравість на вулиці становила 863 кд/м 2 , але при цьому смартфон демонструє дивний алгоритм рендерингу зображення, що можна бачити нижче.

Також автори огляду відзначили випадкові натискання на краях екрану, і це при тому, що він плаский. Але загалом якість дисплея дуже висока.  

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: