E4 AMOLED display – нові реалії якості в новому realme GT Neo 2

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Перше, на що ми звертаємо увагу при виборі смартфона – це його зовнішня складова, екран, що забезпечує плавний, швидкий відгук з якісним малюнком та максимально реалістичною передачею. Одними з найпривабливіших розробок, що надають нам ці відчуття, є AMOLED-дисплеї.

Лідером у світі виробників малогабаритних OLED-панелей є компанія Samsung Display. З 2010 року їй належить 98% глобального ринку AMOLED.

В основі модуля лежать органічні світлодіоди, кожен із яких підсвічується самостійно. Принцип сонолюмінесценції екранів OLED полягає у нанесенні невеликого шару органічних матеріалів на поверхню кожного пікселя. Фактична якість відображення OLED-екранів значною мірою залежить від органічних матеріалів, що застосовуються.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Матеріали нового покоління E4, що використовуються компанією Samsung, значно оптимізовані з точки зору максимальної яскравості, контрастності, точності кольору, що відображає ширшу кольорову гаму, скорочення часу відгуку і, що важливо, енергоспоживання.

Матеріали E4 може допомогти AMOLED-екрану легко досягти максимальної яскравості більше 1000 нит, що забезпечує максимальну читання екрана при денному світлі.

Дисплеї Samsung Display використовуються всіма провідними брендами смартфонів. Незабаром на ринок України вийде новинка від компанії realme – realme GT Neo 2, в якому встановлений екран Samsung E4 AMOLED з частотою оновлення зображення 120 Гц і яскравістю до 1300 нит.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.