ZTE представила перший у світі смартфон з 18 ГБ оперативної пам’яті та накопичувачем 1 ТБ

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

ZTE представила перший у світі смартфон з 18 ГБ оперативної пам’яті та накопичувачем на 1 ТБ – це прокачаний Axon 30 Ultra з підзаголовком Aerospace Edition. Від базової моделі він відрізняється не лише кількістю пам’яті, а й розширеною комплектацією, а також оформленням, присвяченим тайконавтам. Так, у Китаї називають космонавтів. 

У коробці зі смартфоном лежать 66-ватний адаптер живлення, USB-C, чохол та бездротові навушники ZTE LiveBuds Pro з гравіюванням Taikonaut.

В іншому це все той же Axon 30 Ultra відразу з трьома 64-мегапіксельними камерами – звичайною, ширококутною та портретною, а також четвертим сенсором на 8 Мп з п’ятикратним оптичним зумом.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дисплей у нього на 6.67 дюйма – це OLED-матриця з HDR10, частотою оновлення 144 Гц, роздільною здатністю Full HD+, вбудованим під склом сканером пальця та врізаним по центру селфі-датчиком на 16 Мп. Всередині процесор Snapdragon 888 з 5G-модемом та акумулятор на 4600 мАг.

В оснащення також входять роз’єм USB-C, NFC для безконтактних платежів, дводіапазонний GPS та швидкісний адаптер Wi-Fi 6E з трьома смугами – 2.4, 5 та 6 ГГц. У Китаї за Axon 30 Ultra Aerospace Edition просять 6998 юанів (близько 35 000 гривень). 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.